Plan

En badrumsrenovering är ett projekt som kräver lite tålamod. Hur effektiv och kompetent byggfirman som genomför projektet än är så innebär det att man över en viss tid dras med oreda, oljud och ett gäng hantverkare som kommer och går. Vi är mycket noggranna med att respektera våra kunders privatliv och integritet och sköter vårt jobb så diskret vi kan, men över en tid så kommer arbetet att påverka din vardag - det är ofrånkomligt.

Genom att ha en solid plan och etablera god kommunikation redan innan arbetet sätter igång så har man de bästa förutsättningarna för att arbetet ska kunna fortgå utan större störningar. Eftersom vi har en hel del material och verktyg med oss vid en badrumsrenovering så är det en stor fördel om det finns ett utrymme någonstans i anslutning till badrummet som vi kan ha till vårt förfogande. Vi är givetvis mycket noggranna med att skydda de ytor som exponeras i anslutning till badrumsrenoveringen.

Effektivt arbete

När vi väl sätter igång med din badrumsrenovering så arbetar vi fokuserat och effektivt. Vi vill inte uppta mer av din tid än nödvändigt, men vi kompromissar aldrig med kvalitet och resultat. Det badrum du får när vi lämnar ditt hus är ett som du ska känna dig hundra procent nöjd med såväl idag som för lång tid framöver.

Avtal och deadlines

Innan vi börjar arbeta hemma hos dig så har vi skrivit avtal om tider, deadlines, pris och andra viktiga detaljer. Det som finns med i avtalet är det som gäller och som stolta hantverkare så håller vi mycket strikt på dessa. Vi är en renoveringsfirma som du kan känna dig hundra procent trygg med.