Alla är välkomna

Vi är en renoveringsfirma med bas i Växjö och erbjuder hjälp med de flesta olika typer av bygg- och renoveringsprojekt. Med det sagt så är vi särskilt kunniga och erfarna inom badrumsrenovering och det självklara valet av byggfirma för alla som står inför en badrumsrenovering i sitt hem i Växjö. Vi har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av badrumsrenovering och utgår alltid från våra kunders drömmar och visioner när vi skapar deras nya badrum. Vi har en stor referensbank för den som är nyfiken på tidigare kunders utsagor. När det gäller kvalitet och resultat så är vi själva vår största kritiker, inget annat än det allra bästa är gott nog för våra kunder.

Kostnadsfritt hembesök

När du står inför en badrumsrenovering eller annat större renoveringsprojekt så vill du givetvis känna dig trygg med den som ska få uppdraget. Vi kommer hem till dig och gör en plan för ditt projekt, samt ger dig en offert för slutpris. Allt detta får du utan någon kostnad och utan att binda upp dig till oss på något vis. Vi anser att det är varje kunds rättighet att undersöka marknaden och välja den firma som har det bästa erbjudandet utifrån ens egen magkänsla och preferensramar.

Kompetenta hantverkare

Vårt arbetsteam består av mycket kompetenta hantverkare som alla genomgått gedigen utbildning och samlat på sig gott om erfarenhet inom sina specifika expertområden. Vi har olika specialister för de olika momenten. Därutöver bjuder vi på god stämning vart vi än går - vi är ett sammansvetsat team som älskar det vi gör.

Varmt välkommen att höra av dig till oss när du ska renovera hemma - vi ser fram emot att höra från dig!