Noggrann planering

Vi är specialister på badrum, det är vad vi ägnar de flesta av våra arbetsdagar åt och det som vi gör allra bäst. En badrumsrenovering innebär förstås en lång rad olika delmoment som var och en kräver sin specifika kunskap och behörighet. Allt börjar dock med en noga framarbetad plan. När du kommer till oss för att få professionell hjälp med din badrumsrenovering så börjar vi med just planen. Vi utgår från dina tankar och idéer och uttrycker våra synpunkter och förslag baserade på dessa. Några av våra kunder vill bara ha hjälp med specifika moment i badrumsrenoveringen medan andra anlitar oss för helentreprenad. Oavsett omfånget på ditt uppdrag så finns vi här redo att hjälpa dig.

Innan vi sätter igång med arbetet på ditt badrum så har vi en tydlig plan över såväl arbetsgång som slutresultat.

Behörigheter

Som proffs på badrum har vi givetvis gedigen kunskap och erfarenhet inom arbeten som kakelsättning, VVS-installation och våtrumsarbete. Vi är ett auktoriserat VVS-företag med våtrumsbehörighet och Byggkeramikrådets BBV-behörighet. Vidare har vi heltäckande försäkring för såväl våra kunders som vår egen trygghet. Det är oss du vänder dig till när du vill ha en seriös och kvalitetssäker renoveringsfirma vid ditt badrumsprojekt.

Fokus på detaljerna

Ett badrum ska fungera för många syften och helst vara tillfredsställande både praktiskt och estetiskt. Det är ett rum man vill att alla sinnena ska kunna koppla av i. För att detta ska vara möjligt måste många saker stämma och mycket av det slutgiltiga resultatet ligger i detaljerna. Vi anser att alla delmoment i en badrumsrenovering är väldigt viktiga och hela arbetsprocessen kräver noggrannhet och fokus, men med det sagt lägger vi alltid lite extra kärlek på just detaljer och finlir, för det är dessa som ger det där lilla extra.